Vacatures

Baanmedewerker JST Waalsdorp

Gelegen in de duinen van Den Haag en aan de Waalsdorpervlakte ligt de Jacht, Skeet en Trap schietbaan, JST Waalsdorp. Wij zijn een vereniging met meer dan 320 leden, die de schietsport een warm hart toe dragen. Onze leden komen hier om kleiduiven te schieten in verschillende disciplines. Wij organiseren met regelmaat wedstrijden nationaal en internationaal niveau in deze disciplines. Ook zien wij veel kandidaten voor de jachtexamens bij ons oefenen en hebben wij met regelmaat groepen introducees. Door de groei van onze vereniging zijn wij op zoek naar versterking voor onze baanbeheerder. Deze dien je na een gedegen inwerktraject ook te kunnen vervangen bij afwezigheid. Je kan je voorstellen dat bij ons alles draait om veiligheid.

In ons gezellige clubhuis worden onze leden voorzien van eten en drinken en we verwachten dan ook dat er gastvrijheid door je aderen vloeit. Je vindt het leuk om mee te denken over hoe we de horeca kunnen verbeteren en kunnen laten groeien. Je wilt meedenken om dit uit te breiden en hebt daar leuke en goede ideeën over. Wij gaan je opleiden tot baancommandant, je houdt de veiligheid in acht en bent verantwoordelijk voor de veiligheid van onze leden en gasten.

Je kerntaken zijn:

– Zorgen dat onze gasten en leden veilig kunnen schieten
– De gastvrijheid van JST Waalsdorp uitdragen
– Zorgen dat de horeca draait, kopjes koffie en drankjes en broodjes uitserveren
– Het onderhouden en verbeteren van de faciliteiten in en rond het clubhuis
– Sturing/ leiding geven aan onze vrijwilligers
– Ondersteuning bij bestellingen en andere werkzaamheden

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

– Je ademt gastvrijheid
– Je bent proactief en continue opzoek naar nieuwe uitdagingen (verbeteringen)
– Je pakt zelfstandig taken op en bent besluitvaardig
– Je houdt van regels en leeft ze graag na
– Je houdt van “out of the box” denken
– Je bent flexibel inzetbaar dus ook weekenden
– Je bent creatief over de invulling van de horeca

Je hebt minimaal een mbo-diploma of aantoonbare gelijkwaardige werkervaring. Kandidaten met horecaervaring en die in het bezit zijn van de diploma’s SVH & BHV hebben een pré. Je werkdagen worden in overleg ingepland, dus ook in overleg zaterdagen en/of zondagen. Wij bieden je een marktconform salaris en flexibele werktijden. Het betreft een 32-urige functie op de mooiste werkomgeving van Nederland, vinden wij.

Zie jij jezelf werken bij JST Waalsdorp dan zien wij jouw sollicitatie met een korte motivatie en cv graag tegemoet. Voor meer informatie en sollicitatie kan je een mail sturen naar bestuur@jst-waalsdorp.nl.