Introductie kleiduivenschieten

Gediplomeerde instructeurs geven geïnteresseerde toegang tot de eerste stappen in de kleiduivenschietsport. Individueel of in groepsverband is dit te alleen te boeken via ons email adres reserveringen@jst-waalsdorp.nl

De introducties zijn inclusief de begeleiding van een instructeur, het gebruik van een hagelgeweer, patronen en kleiduiven, oorbescherming.
De kosten voor een introductie zijn per deelnemer € 30,00 voor 20 patronen/ duiven.
Een introductie wordt geschoten op verschillende schietposten, begeleid door een gecertificeerde instructeur, oordoppen en gebruik schietbril zijn inclusief. Voor extra schoten/ kleiduiven betaalt u € 1,00 per schot/ kleiduif.

Deelnemers moeten in bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs i.v.m. de verplichte registratie.
Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Introductie-lessen worden op woensdag vrijdag en zaterdag gegeven tijdens onze openingstijden. Op donderdag kan het enkel op afspraak en wij rekenen een toeslag van € 5,00 p.p. gezien dit een gesloten dag betreft. Op zondag worden er geen introductie-lessen gegeven.

Per introductie-groep gaan ongeveer 7-10 deelnemers per instructeur de schietbaan op. Maximaal kunnen er gelijktijdig 5 instructeurs met hun groep naar de schietposten toe. De totale introductie neemt per groep ongeveer een uur in beslag.

Alcoholgebruik voorafgaande aan de introductie les is niet toegestaan, en bij constatering wordt u geweigerd deel te nemen.
Ook is het niet-toegestaan om verkleed (carnavals-/ feest-/ camouflage-kleding etc..) deel te nemen aan de introductie les.

Ons clubhuis beschikt over een bar & keuken, zelf meegebrachte drank en/ of etenswaren worden niet op prijs gesteld.

Afgeraden wordt het kleiduivenschieten voor zwangere vrouwen.

Aanwijzingen van onze schietbaanmedewerkers moeten ten alle tijden worden opgevolgd.

Parkeren mag alleen op de verharde parkeerplaats, u bevindt zich in het waterwingebied zodat u met uw motorblok boven het verharde parkeerterrein dient te parkeren. Let op! Foutparkeerders worden beboet.

Aanbetaling per deelnemer is €10,- De reservering is pas definitief zodra de aanbetaling is ontvangen. Overige kosten en/ of bestedingen zijn af te rekenen op onze locatie doormiddel van cash of pinbetaling (bij voorkeur pinnen).