IMG 4869Leden/ aspiranten: Betalen, €15,- voor 25 patronen & duiven, eigen patronen zijn op onze schietbaan niet toegestaan.

Jachtopleiding (geen lid): Een oefenronde hagelschieten met een erkende instructeur kost € 25,- voor 25 schoten. Dit kan alleen op vertoon van het SJN-stempelboekje plus een legitimatie bewijs.

Jachtaktehouders en Verlofhouders van een hagelgeweer die geen lid zijn van JST-Waalsdorp: Deze groep wordt door JST-Waalsdorp gezien als gastschutters, en mogen onder begeleiding van onze schietbanen gebruikmaken. Zij betalen €22,50 voor 25 patronen en kleiduiven.

Verlofhouders van een kogelgeweer met KNSA licentie die geen lid zijn van JST-Waalsdorp: Deze groep wordt door JST-Waalsdorp gezien als gastschutters en mogen 3X per jaar met uitsluitend onder begeleiding gebruikmaken van onze schietbanen. Zij betalen €25,- voor 25 patronen en kleiduiven.

Introductie Kleiduivenschieten: De introductie deelnemers worden door JST-Waalsdorp niet gezien als gastschutters, deze mogen 3X per jaar met uitsluitend met een gecertficeerde instructeur de Introductie kleiduivenschieten volgen. Zij betalen €30,- voor 20 patronen/kleiduiven plus oordopjes en het gebruik van een schietbril. Eventuele extra duiven kunnen worden bijgekocht voor € 1,- per patrooon plus duif. 

Contributie lidmaatschap 2018 voor:
Leden/ aspiranten: € 145,- per jaar
Inschrijfgeld nieuw aspirant lid: € 50,-
Lidmaatschap KNSA verplicht: € 42,50 per jaar
Inschrijfgeld KNSA: € 35,-